Verificarea periodică a modului în care sunt respectate cerințele de siguranța alimentului.
Instruirea personalului companiei dumneavoastră cu legislația sanitară-verinară și pentru siguranța alimentelor, aplicabilă domeniului de activitate precum și cu obligațiile specificate in autorizația DSVSA și cerințele ISO.
- consultanță și asistență obținere AUTORIZAȚII DE FUNCȚIONARE DSVSA
- documentare și implementare sistem de management calitate bazat pe principiile HACCP
- AUDIT LUNAR și generarea unui diagnostic al întregului ansamblu de sisteme și subsisteme organizatorice, cu rolul de a identifica și corecta acele puncte slabe ale organizației ce o fac vulnerabilă în fața competitorilor ei
- INSTRUIREA PERSONALULUI i managerilor dumneavoastră cu privire la cele mai bune practici în materie de igienă
https://www.bp-quality.com
Citește mai multPublicat pe 2023/10/26. Modificat la 2023/01/03.
Verificarea periodică a modului în care sunt respectate cerințele de siguranța alimentului.
Instruirea personalului companiei dumneavoastră cu legislația sanitară-verinară și pentru siguranța alimentelor, aplicabilă domeniului de activitate precum și cu obligațiile specificate in autorizația DSVSA și cerințele ISO.
- consultanță și asistență obținere AUTORIZAȚII DE FUNCȚIONARE DSVSA
- documentare și implementare sistem de management calitate bazat pe principiile HACCP
- AUDIT LUNAR și generarea unui diagnostic al întregului ansamblu de sisteme și subsisteme organizatorice, cu rolul de a identifica și corecta acele puncte slabe ale organizației ce o fac vulnerabilă în fața competitorilor ei
- INSTRUIREA PERSONALULUI i managerilor dumneavoastră cu privire la cele mai bune practici în materie de igienă
https://www.bp-quality.com